Tal och debatt ikväll i Rinkebyskolan :)

Ikväll ska jag både tala och sedan debatterna i Rinkebyskolan mot Miljöpartiets 2:a namn på valsedeln till Europaparlamentet. Det är Isabella Lövin, som för övrigt också har skrivit boken "Tyst hav".

Det är Islamiska Förbundet i Järva som anordnar detta för att uppmuntra människor att gå och rösta.


Stötta mig i EU-valet, 7 juni 2009

Över 640 personer har redan gjort det. Gör det du också. Gå med i min facebook-grupp:

http://www.facebook.com/group.php?gid=28206256508


Bild från moderaternas valstuga på Sergels Torg:

Ministrar som kampanjar!

Igårkväll hade moderaterna telefonväkteri mellan kl 19-21 där man kunde ringa och prata med Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt, Gunilla Carlsson, Ewa Björling, Anders Borg och Sten Tolgfors.

Det var många spännande samtal som handlade om både inrikes- och utrikespolitik.










Vänd inte ryggen till demokratin

Idag publicerade Norrtelje tidning min debattartikel om varför det är viktigt att rösta i EU-valet. Debattartikeln var en replik till en annan artikel där författaren tycker nämligen att vi ska vända ryggen till EU-valet.



Rösta på söndag! Du avgör!

Rösta på söndag! Du avgör.

På söndag är det val till Europaparlamentet. En röst på moderaterna är en röst för svenskt inflytande och ledarskap i Europa.

Tre skäl att rösta på Moderaterna:
1. Vi tar ansvar för ekonomin och jobben. Krisen ska mötas med en ansvarsfull ekonomisk politik och en bevarad svensk modell.
2. Vi för en tuff klimatpolitik. Genom att exportera miljövänlig svensk el kan vi minska Europas beroende av fossila bränslen.
3. Vi tar krafttag mot den internationella brottsligheten. EU behöver stärka det europeiska polissamarbetet och införa nolltolerans mot narkotika.
Vi behöver ditt stöd. Rösta på moderaterna!

Intervju med mig i Sveriges Radio - på albanska!

Idag sände Sveriges Radio International (P2) en intervju med mig angående EU-valet och för att jag är den enda kandidaten med albansk härkomst. Intervjun sänds i P2 igen ikväll kl. 20.00

Kolla in intervjun och artikeln här:
http://www.sr.se/cgi-bin/International/programsidor/artikel.asp?ProgramID=2235&artikel=2873324


Omnämnd i tidningen "Världen idag"

I en ledare som publicerades i tidningen "Världen idag" belyses den höga arbetslösheten bland unga i Sverige. Här skrivs att det är bra att det finns unga kandidater på valsedlarna till EU-valet. Jag, Ebba Busch (kd) och Kristin Lilieqvist (mp) omnämns som tre unga kandidater.

Kolla in:
http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=4434&Itemid=31


RSS 2.0