Vänd inte ryggen till demokratin

Idag publicerade Norrtelje tidning min debattartikel om varför det är viktigt att rösta i EU-valet. Debattartikeln var en replik till en annan artikel där författaren tycker nämligen att vi ska vända ryggen till EU-valet.



Kommentarer
Postat av: Carolina

Hej!

Jag ska gå och förtidsrösta imorgon och tycker du som ung kvinna och moderat är en bra kandidat till EU-parlamentet. Jag kunde dock inte hitta något om din åsikt om Euro. Tycker du att vi ska byta eller behålla kronan?

2009-06-03 @ 23:18:05
Postat av: Arba

Hej Carolina!



Tack så mkt!:) Jag tycker vi ska införa euron i Sverige. Under 2003 var jag även engagerad i Ja-kampanjen under folkomröstningen.

Dock tycker jag inte att vi ska besluta om euron nu. Vi bör respektera den senaste folkomröstningen och frågan bör behandlas minst om några år och ifall vi ser att det finns ett brett folkligt stöd för ett ja till euron. Jag vill även tillägga att euro-frågan i Sverige är ingenting som EU-parlamentet kan besluta om. Det är en nationell angelägenhet.



I kristider som nu ser vi hur viktigt det är med en stark och stor valuta som euron. Kronan har fallit mkt och allt har blivit dyrare nu. Både när vi reser utomlands och när vi importerar varor hit.



Vad tycker du själv?



Hälsningar Arba

2009-06-04 @ 00:52:25
URL: http://arba.blogg.se/
Postat av: Deshira Flankör

Përshëndetje Arba,



Të përgëzoj për ambiciet dhe interesin tënd që tregon për qështje që na përkasin të gjithëve, pa marr parasyesh përkasjen etnike. Do të njek edhe në vazhdim me interesin më të madh.



Deshira Flankör

2009-06-13 @ 13:29:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0